Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

lauantai 29. elokuuta 2015

Golden Sennen / 50th JubileeSpecialty of the Swiss Mountain and Cattle Dog Club of Finland 29.8.2015



Yksi näyttelyvuoden kohokohdista.. tänään oli sennenkoirien pääerikoisnäyttely!
Huoltohenkilökunnan (no, lähinnä emännän..) innokas lähtöfiilis näytti tarttuvan koiriinkin ja alueelle saavuttiin iloisilla tikruloikilla (kepo saattoi mutista myös jotain verenkierron estymisestä hihna kädessä..)!

Juhlaerikoisnäyttelyyn oli ilmoitettu hieno määrä grosseja - 20 kpl! Ainakin yksi grosse kisasi myös sohvachampion kisassa. Erkkariin oli järjestetty myös muita oheisohjelmia mm. toko ja rally-toko näytökset. Näytöksissä saatiinkin ihastella hienoja suorituksia! ..ihan hetki menee vielä että meillä olisi tyttöjen kanssa asiaa niihin kehiin..  :D

Sitten kehään!

Tuomarina tänään pitkän linjan sennen aktiivi, berni kasvattaja Satu Ylä-Mononen.

Grosse kehän aloitti meidän pikku Manta. Voi tuota pikkuista kurttukasaa! Iloisesti pikku neiti veteli vaadittavat kuviot ja pönöttäminenkin sujui mainiosti.
...yritin siinä sivukorvalla kuunnella mitä tuomari Mantasta tuumii.. "erinomainen".."hyvin"..
..kuulostaa lupaavalta.. Kehäsihteeri kysyi tuomarilta "Saako kunniapalkinnon?"...Tuomari: "Kyllä"
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!


Näinpä Manta pääsi aina Best In Show kehään saakka rodun parhaana pentuna. Olipas hienoa edustaa rotua isossakin kehässä. :)

BOB PUPPY, BIS 3 PUPPY
6 kk. Erinomainen koko ja mittasuhteet. Kaunis vahvailmeinen nartun pää. Vielä hieman luisu purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen eturinta. Hyvin kulmautuneet raajat. Vahva runko. Hyvä asentoinen häntä. Liikkuu kauttaaltaan erinomaisesti. Hyvä turkin laatu, runsaasti harmaata pohjavillaa. Esiintyy erinomaisesti. 


Iitu teki valionartuissa sanoisinko.. rennon vedon. Tuomarin sanoin "laiskan". No, ei huono tulkinta sekään.. ;)
Silee Eri tällä kertaa.

Excellent, Champion class2
Hyvä koko ja mittasuhteet. Vankkarakenteinen narttu. Pää saisi olla hieman kookkaampi. Niukka otsapenger. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen vankka runko. Eturintaa voisi olla enemmän. Hyvä asentoinen häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hyvällä askelpituudella, mutta hieman laiskasti. 


Onnittelut päivän menestyjille ja kaikille tuloksiinsa tyytyväisille. Oli mukava nähdä teitä kaikkia!

..ja sitten osa päivä kuvasadosta..





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogiarkisto