Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäisreissu



Pääsiäisreissumme starttasi kiirastorstaina kohti Kajjjaania. Molemmat koirat ovat tottuneita matkustajia sillä ne ovat pennusta asti kulkeneet matkassani - mahdollisuuksien mukaan. Erojakin löytyy.. Iitu on rauhallisempi reissulainen jonka kuono häviää taustapelistä heti vauhdin kiihdyttyä maantie nopeuksiin. Masi sen sijaan on jäyhä pönöttäjä joka tuijottaa tuntikausia perässä ajavia. Nuorempana "kyläpoliisiamme" tuntuivat suunnattomasti ärsyttävän ohisujahtavat motoristit ja hälytysajoneuvot ja niitä yritettiinkin napata vauhdista kiinni sivuikkunasta..




Ei oltu yksin tien päällä mutta matka sujui kuitenkin mukavasti. 
Suonenjoen kupeessa nautittiin retkilounas sekä käytiin verryttelemässä koipia.




Noin kuuden tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme perille. Ihanaa - monta rentoa (ja toivottavasti aurinkoista..) lomapäivää edessä! :)


                                         Pitkäperjantaina lähdimme purkamaan energiaa Oulujärvelle. ..se oli tarpeen edellispäivän pitkän ajomatkan jälkeen.. Mitenkäs ne Cesarin opit menivätkään..exercise...  ;)
  

Kyläpoliisien liikkuvapartiomme aloitti tehovalvonnan jäällä pörrääville moottorikelkoille ja saikin narun peräänsä ettei innostuisi ratsaamaan kelkkoja..




Ulkoilupäivän lopuksi laitettiin tulet mökin grillikotaan ja innokkaat makkaranpaistajat istuivat odottamaan eväitään..



Tänään ,lauantaina, kävimme Iitun kanssa moikkaamassa "serkkupoikaa". Olemme viimeksi nähneet Patun jouluna ja kylläpäs olikin poika muutamassa kuukaudessa kehittynyt! Komia poika! :)


Hetken aikaa siinä Iitu ja Patu tuntuivat ihmettelevän toisiaan ja mietiskelevän jalostuksen veikeitä aikaansaannoksia. Nuuskuttelujen jälkeen lähdettiin yhdessä nauttimaan aurinkoisesta kevätpäivästä.




Läheisessä koirapuistossa päästettiin "serkukset" vaihtamaan kuulumiset ja vertailemaan kiihdytysnopeuksia.



Aurinkoisen lenkin jälkeen olikin aika sanoa heipat Patulle. Nähdään taas pian! :)




AURINKOISTA JA ILOISTA PÄÄSIÄISEN JATKOA !!! :)

2 kommenttia:

  1. Hi hi Masia :) Otolla oli ennen tapana haukkua liikennevaloissa uhkaavasti takaapäin lähestyviä motoristeja :D

    VastaaPoista
  2. ...voin vain kuvitella kuinka motoristit toivoivat että peräkontin lukko kestää... ;D
    Rapsutuksia komealle Otolle!

    VastaaPoista