Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Touhuiluja ja kuulumisia

Talven synkin osuus on selätetty, eikös maaliskuu lasketa jo ensimmäiseksi kevät kuukaudeksi..
Ihanaa! ..josko tästä pikkuhiljaa heräisi jonkinmoisesta talvikohmeesta vilkkaampaan touhuiluun..

Treeniporukka "Akaan Akat" on tuonut meidän arkeen mukavaa pöhinää. Mikäs sen mukavampaa kun kokoontua höpisemään harrastamaan yhdessä koiruuksien kera. Arkenakin viestit viuhuvat ryhmäläisten kesken kun päivitetään kuulumisia, edistymisiä ja vinkkejä. ..ehkä jotain vähemmänkin asiaan liittyvää.. Pääasia on hyvä fiilis ja ilo niistä pienistä edistymisistä..
Kiitos Akat! :)










Cavan leikkauksesta on nyt kulunut ~ 4 viikkoa. Leikkaushaava on parantunut ok. Hiukan haastetta toi pari viikkoa sitten kovat hanget joihin neitonen hyppäsi valvonnan hetkenkään hellitettyä ja onnistui näin useamman kerran nirhaamaan leikkaushaavaa suojaavan ruven pois ja aiheuttamaan pientä veren tihkuamista.

Cavan lenkkejä on pikkuisen pidennetty mutta missään tapauksessa jalka ei vielä kestä sitä mitä pää vaatisi.. Olemmekin kaikki muut perheenjäsenet saaneet tuta nahoissamme iloisen ja enerrrrrgisen grosseneitosen leikit.. Kipulääkitys jatkuu (½ tablettia aamuin/illoin) mutta Cava ontuu edelleen. Tällä hetkellä emme voi muuta kuin odottaa ja katsoa miten toipuminen etenee.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogiarkisto