Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tuusula 30.6.2013.. ja pennuntuoksuisia harjoituksia..

Cava on kotiutunut hienosti - ensimmäisistä minuuteista lähtien pikkuneiti on uteliaasti tutustunut kaikkeen uuteen ja hurmannut meidät tomeralla olemuksellaan.

Kahvipannu on ollut kuumana ja Cava on saanut runsaasti uusia ihmiskontakteja. Kaikki vieraat on otettu hännän heilutuksin vastaan ja useimpia on hiukan maisteltukin pikku naskaleilla..

Lauantaina Cava kävi pentupiirissä ja sai samalla reissulla ensimmäiset rokotukset. Eläinlääkäri kehui Cavaa jämäkäksi grosseksi ja erittäin hienoksi pennuksi. ..ja tämähän tietty lämmitti emäntää ihan niinkuin olisi omaa lasta kehuttu (..kyllä te kaikki koiraihmiset tiedätte..).. ;)

..puppies playing school is FUN!!! 

..ensimmäisiä hihnakävelyn alkeita.. (..ja nyt puhutaan vielä muutamista  kilometreistä..)

..we practice walking on a leash ..
..harjoitellaan näyttelypönötystä..

..practicing for the dog shows..
..ja ihan vain nautitaan pentuna olosta..!!!

.. it is wonderful to be a puppy!!!! <3 

Iitun kanssa puolestaan käväsimme sunnuntaina 30.6 Tuusulan Urheilukeskuksessa kaikkien rotujen koiranäyttelyssä. Tuomarimuutoksen jälkeen grosset arvosteli Maija Mäkinen.

Tuusulassa kehässä nähtiin myös komeita junnupoikia - Taisto ja Roki. Komea raamisia, avoin luonteisia grossen alkuja jotka luonnollisesti ovat tässä vaiheessa vielä kesken kehityksen. Odotan mielenkiinnolla miltä pojat näyttävät vuoden / kahden kuluttua.. :)

                                                Iitu VAK1, SA, PN1, ROP

Quilissbeth From Balihara Ranch / Tuusula 30.6.2013 / judge Mäkinen Maija
BOB

Tämän vuoden ensimmäinen puolikas on mennyt Iitun kanssa kehissä yli kaikkien hurjimpienkin päiväunien..
                                                     4 x ROP
                                                     1 x PN2

HUH! Nautitaan tästä hetkestä nyt - huomenna voi olla tuomari taas jo vallan toista mieltä tai sitten sattuu vain huonompi päivä esitettävälle/esittäjälle..mutta siinähän se näyttelyiden suola ja sokeri onkin! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti