Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Pori KV 28.7.2013

HUH! Upea ja touhukas päivä takana! Herätyskello soi lomalaisille kello 5:15... Emäntä oli jo hiukan ennen kellon soittoa (ei yllätä enää ketään..) valmiina ponnahtamaan sängystä (..ja tämä pätee vain näyttelyaamuina..). Cava pissille..ruuat..isot aamulenkille..Cava (taas..) pissille..kepon herätys..KEPO HERÄTYS..ja aamutoimien jälkeen päästiin lähtemään kohti Poria.

Porin KV näyttely pidettiin raviradalla. Ainakin näin aamutuimaan järjestelyt näyttelypaikalla toimivat hienosti ja kentällä riitti tilaa. Tuomarimuutoksen jälkeen tuomarimme oli Schepers Jo, Alankomaat. Iitu oli ensimmäinen koira kehässä klo 9:30. Hieno juttu! ..sillä odotimme iltapäivästä kesävieraita kotiimme..

Odotellessamme kehän alkua huomasin tuomarin katseen useamman kerran jo hakeutuvan Iituun... Kun sitten kehä virallisesti pyörähti käyntiin tuomari teki "viralliset" tunnustelut ja kipitimme kolmion.

..tämän jälkeen otimme virallisen "pönötys asennon"...

Today we were at international dog show in Pori.  Here is our official part...


..jota emme kerinneet harjoittaa kuin muutaman hetken kunnes tuomari alkoi kutsua Iitua luokseen.. Iitu tästä kummastuneena katsoi minulta lupaa - johon tuomari tuumasi "Anna sen vaan tulla tänne" ... Ok..

..ja tässä lopputulos.. Tuomari saneli loppuarvostelun tarkastellen hyvinkin läheltä neitin pään muotoa. (Handlerin töröttäessä hiukan hämillään vieressä.. ei tällaista olla treenattu..) Lopuksi hän vielä kiitteli Iitun upeaa luonnetta ja pyysi pusua poskelle (Iitulta) - ja sen hän myös sai!

..and this is judges opinion about how he wanted judge Quilissbeth.. :) 

2,5 yrs, very nice young bitch, very good in type, beautiful head, good strong foreface, good placed ears, strong feeth, very good topline, good shoulder, very good ribs, very good coat, all white good markings, good movement, behind a little bit close, very nice temperament

VAK1, PN1, ROP/BOB, CACIB

Tänään meillä oli kaksi hyvää syytä jäädä pois ryhmästä - Kesävieraat ja emme halunneet jättää Cavaa vielä pitkäksi aikaa yksinään.  Joten Kiitimme Poria ja lähdimme kahvien jälkeen kotimatkalle! :)

..odotamme mielenkiinnolla mitä tuomarit mahtavat tuumia Cavasta.. Kävimme lauantaina rokotuksella ja samaan aikaan pentupiirissä ollut nainen kommentoi "On se aika iso pennuksi" Minä: No, kasvaahan se aika nopeesti..mutta vielä tarttee paljon kasvaa aikuiseksi.. "Ai, se ei olekaan beagle..."  Minä:......ei....

5 kommenttia:

  1. Hahaha, ihanasti kirjotettu :D
    Ja onnea viel tätäkin kautta! Vastahan se Iitu oli ekoja kertoja kehässä ja kipittämässä siin meidän mätsärissä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ...nyt treenataan tuota meitin pikkuista tättähäärää josko se voisi kuukauden/parin kuluttua debytoida mätsärissä.. ..vielä riittää treenattavaa.. ;)

      Poista
  2. Onnittelut! Hyvin pyyhkii Iitu!
    Tämä samainen mukavanoloinen tuomarisetä oli meillä Oulussa ryhmässä samalla taktiikalla: hän tsekkasi tarkemmin (lähietäisyydeltä siis) vain kaikkien koirien päät.

    Jedi oli viikonloppuna bernien kanssa halikeikalla kesätapahtumassa. "Onko tämä trimmattu?" kommentti palkittiin tällä kertaa päivän parhaana. "Juu, ei ole.."
    Kyllä Cavastakin vielä komea ajokoira kasvaa! HIH!

    Terv. Tiina ja "trimmattuberni" Jedi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Vuosi on ollut upea myös teillä! :)

      ..voi Jediä.. Odotamme mielenkiinnolla minkälaisella leijona leikkauksella tulette Nokialle! ;)

      Poista
  3. Jälleen kerran ratkiriemukasta luettavaa! Odotamme innolla millaisen jutun luemme tulevaisuudessa Sennen lehdestä... ;-)

    Onnea Iitu, handleri ja kepo!

    ps, kepon osa on niin aliarvostettu... :-)

    VastaaPoista