Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vaaleanpunaista hattaraa vst realiteetit

Pakkanen paukkuu pihalla ja sisällä lämmitetään takkaa ahkerasti... kylmät talvikuukaudet eivät ole innostaneet suuremmin harrastamaan vaan koko lauma tuntuu keräävän voimia ja odottavan kevättä..

...mutta ihan talvihorrokseen emme ole vaipuneet..vaan useiden iltojen aikana olohuoneessamme on piirretty lähes hieroglyfeiltä näyttäviä koukeroita emä - isä...HD..ED...OCD... emän isä...isän emä... etsitty tietoa ja kuvia netistä...lähetetty sähköposteja... ja nyt odotamme...

Odotamme josko kuukauden lopussa syntyisi kaikinpuolin meille sopiva tyttö pentunen laumaamme täydentämään. Koska odotuksemme ovat varsin korkealla ja koirien ultrat eivät ole (vielä..?) sillä tasolla että pentupantojen värit voitaisiin jo mahasta käsin määritellä.. Odotamme nyt rauhassa (Hah!...isännän mukaan tyyneys on tästä hyvin kaukana..) ja mikäli niin on tarkoitettu - palaamme vielä asiaan! :)

...odottaa käyttäjää...

Ystäväni kertoi ajatelleensa minua aamulenkillä... Liukastellessaan kolmen koiransa kanssa jäisellä tiellä hän oli vahvasti epäillyt mielenterveyttäni suunnitelmieni suhteen.. (..ja Tiedän ettei hän ole edes ainoa näiden ajatusten kanssa..)
...ja olette TÄYSIN OIKEASSA..!

a.) Farmari mallinen Volvoni käy auttamatta liian pieneksi. -> Joko arvotaan onnellinen takapenkille pääsijä tai sitten alan etsiä nettiautosta urheilumallista Hiacea..
b.) Ruokamäärä ja- kulut nousevat -> Skolioosia uhmaten ja euroja eläinkauppaan heitellen kannamme nappulasäkkejä jatkossa lähes viikottain kotia..
c.) Kolmen koiran ulkoiluttaminen jäisillä teillä on todellista extreme urheilua -> Massa tuo fysiikan perussuure..joko triplaan elopainoni pystyen ankkuroitumaan tarvittaessa tiukasti paikoilleni tai kutsun Cesar Milanin kylään.. Toisaalta todennäköinen mahdollisuus voittaa myös pääpalkinto Hauskoista kotivideoista..
....

..ja sitten on Ne Plussat..  :)

                                                      ..jatkamme odotustamme...


















3 kommenttia:

  1. =) ihanaa vaaleanpunaista odotusta teille <3
    Uskon kyllä isännän sanomaa, että tyyneys on kaukana... Odottavan aika kun tuppaa olevan "välillä" pitkä. Täällä on peukut pystyssä, että teille syntyisi sopiva pentunen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos peukutuksesta! :)
      ...hetki sitten missattiin hyvin kiinnostava pentue.. ;) ..mutta ehkä nyt..

      Poista
  2. Ihanaa! Ja soot pöliä! :D Niinhän me kaikki ollaan. Etsi vaan jo isompaa autoa. Mun kauppakassi on tällähetkellä yhdeksälle rekisteröity Transportteri. ;-)

    VastaaPoista