Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

SiRiFa koirauimalassa

Emäntä on jo pidempään mietiskellyt että olisipa mukava käydä kokeilemassa mitä koiruudet tuumaisivat uimala keikasta.. Sopivasti Masin synttäreiden kunniaksi (15.3 tuli täyteen komiat 7 vuotta) tuumailusta toimeen ja varasin sunnuntaiksi ajan Lietoon koirauimala SiRiFaan.

Aurinkoisen keväisenä päivänä ajelimme Lietoon. ...ehkä hiukan pitkä matka (122 km) meille noin säännölliseksi vesitreenipaikaksi mutta nyt mentiin retkimielellä!

Perillä meidät opastettiin uimalan sääntöihin - suihkun kautta altaaseen. Masihan on osoittanut jo aiemmin omaavansa vesipedon geenejä joten uskoimme synttärilahjan olevan mieluinen.. Iitua emme ole saaneet houkuteltua järveen edes hellepäivinä joten epäilimme neidin olevan lähinnä kannustusjoukoissa.. Ohjaajan suosituksesta Iitulle puettiin kuitenkin uintiliivit mikäli kävisi niin että Iitu innostuessaan onnistuisi humpsahtamaan altaaseen ..tai Jos kuitenkin saisimme houkuteltua neidin kastautumaan.. Iitun uintitaidoistakaan kun ei ollut minkäänlaista näyttöä..

Masi kiersi altaan muutaman kerran ympäri kuin puntaroiden tilannetta...vettä...outo paikka...saako tuonne mennä...mistä.. Masi ohjattiin rampista altaaseen ja voi sitä riemua!!! :)



Ohjaaja kertoi puolen tunnin uimisen vastaavan n. 10 km lenkkiä (+ Masin pärskivän tyylin olevan vielä extra tehokasta treeniä..).

Huomasimme veden kiinnostavan Iituakin joten ohjaajan avustuksella Iitukin pääsi uimakouluun...

                                ......houkutellaan....


                               ......rohkaistaan.....


                                ...ja KYLLÄ Iitukin ui! :) 


                          

                               ....mutta kenellekään ei jäänyt epäselväksi kuka nautti eniten!!!! ;) 





4 kommenttia:

  1. Ihana Masi! Ja Iitu kanssa uskalsi :D
    Kyll tuo uiminen on niiiiiin parasta liikuntaa <3 Meidän selkäjumisille (noh, Romilla pääasiallisesti ne jumit on) paljon parempaa liikuntaa ko vapaana revittelykin :) Molemmilla on hyvä tekniikka, mutta Romille tuo 30 tai max. 45 min on ehdoton raja, muuten vetää vaan jumimpaan. Kesäsin on kuitenkin aina selkeesti selkä parempi.
    Birkelle ootan vähän samanmoista onkelmaa sitten vanhemmiten, mutta uskon, että paremmin pohjalle tehty kuntoutus avittaa varmasti sekin...

    Tulipas pohdiskelevaa :D

    Niin, ONNEA synttärisankari-Masi!!!

    VastaaPoista
  2. Hykerryttävän ihania kuvia. Onnellinen hymyilevä Masi ja ihana Iitu. Voi rakkaus, kun saatiin hyvät naurut. ;-)

    VastaaPoista
  3. Voi tuota Masin iloa, välittyy kuvien katsojillekkin. Onnea synttärisankarille!!!
    Hienoa että Iitukin rohkaistui uimaan.

    VastaaPoista
  4. "Sankari" Masi kiittää! ..ja jos osaisi toivoisi varmaan lahjaksi sarjalippuja kylpylään.. ;)
    Iitu ei saanut vielä uimamaisterin diplomia.. Mutta uiminen tekisi kyllä hyvää nivelille.. Ehkäpä neiti rohkaistuu nyt paremmin kesällä uimaan. :)

    VastaaPoista