Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

torstai 17. tammikuuta 2013

Kajjjaanin reissu

Viime viikonloppuna näyttelykalenterissamme luki "Kajaanin Tamminäyttely 2013".  ...tosin ihan pelkästään koiranäyttely harrastuksen innoittamana en ajellut mennen tullen 509 km, vaan samaan (pidennettyyn..) viikonloppuun mahtui myös täysihoito vanhempieni luona sekä muuta mukavaa touhuilua. :) 


Koiria lenkitettiin ahkerasti sekä isäntäväen että emännän ja Joonaksen toimesta (...ja taisipa herkkutarjoilukin toimia paremmin kuin kotona..) ja näyttelyaamuna olikin näin innokasta porukkaa lähdössä mukaan...

Masi sai jäädä vielä peiton mutkaan ja Iitun kanssa suunnattiin pallohallille. Näyttelypaikalle oli vain 10 min ajomatka joten olimme hyvissä ajoin hallilla. Hyvä niin, sillä aikataulun mukaan Iitu olisi 2. koira kehässä. Aamulla hallilla olikin vielä väljää tutustua paikkaan ja tehdä ostoksia. ..pari tuntia eteenpäin ja pallohalli pullisteli koira ja ihmismäärästä.. Kajaanin pallohalli on maapohja halli joten onneksi ulkona ei ollut pakkasta kuin ~ -10 C jolloin hallissakin pärjäsi vielä ilman toppahaalareita.. ;) 


                           
Kehän ensimmäistä koiraa - appenzellia - ei kehäsihteerin huuteluista huolimatta löytynyt yleisöstä joten Iitu pääsi avaamaan kehän.

....ja arvostelu oli...

Tuomari Marja Kurittu 

Erinom. koko ja tyyppi, hyvät rungon mittasuht. Kaunis pää ja ilme, hyvä purenta, hyvä runko ja kulm., voisi olla aavistuksen vahvempi luusto, rungon tulee vielä vahvistua, liikkuu ja esiintyy hyvin. Miellyttävä luonne.

AVO1, ERI, SA, PN2, SERT, VARACACIB


ROP oli vuoden 2012 menestyneinen grosse neitonen Sennenhund Rossii Yavelina. ...kaunis, vahvaluustoinen narttu. Reilut Onnittelut Vikin omistajille - upeaa menestystä jälleen! ..saas nähdä milloin grosset huomataan myös ryhmäkehissä..

Hyllyssä on nyt 2 sertiä....näyttelykalenteria selataan, ilmoituksia täytetään ja jännitetään josko tänä vuonna vielä se yksi puuttuva sini-valkoinen ruusuke saataisiin... ;)  







2 kommenttia:

  1. Paljon onnea sertistä. Kuntoutus on tuottanut tulosta. Hienoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Iitun hierontaan ja venyttelyyn käytetyt (..ja vielä käytettävät..) tunnit tuntuvat nyt maksaneen itsensä korkojen kera takaisin kun arjessa mennään täyspainoisesti - ja näyttelymenestyskin on tietty ilahduttanut!
    Rapsutuksia tytöille!!

    VastaaPoista