Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

torstai 21. kesäkuuta 2012

Iloista juhannusta!!

..ensinnäkin toivotamme Aurinkoista ja Iloista Juhannusta kaikille ystävillemme!!!! ..toivottavasti jokainen pääsee nauttimaan grilliherkuista, auringosta, rapsutuksista ja uimisesta (<-- Masin toive..)





Iitun sairaskertomuksessa edetään vaikeimman kautta...  Aloitimme toukokuun lopussa kuntoutuksen ja parin viikon ajan näyttikin hyvältä. Iitun liikkuminen näytti paremmalta, askel muuttui pikkuhiljaa pidemmäksi, irtonaisemmaksi. Sitten se harmittava takaisku.. Iltalenkillä erään talon pihasta juoksi tipsu tervehtimään. Siitä ilahtuneena Iitu pomppasi ilmaan. Ilmeisesti laskeutuminen ei ollut puhdas telemark.. sillä hetki sen jälkeen Iitu alkoi jälleen voimakkaasti keventää vasenta takajalkaansa. Polven luksaatio siis toistui varsin harmittoman näköisen hypyn seurauksena.

Sairaskertomus on jo venynyt kohtuuttoman pitkäksi joten päädyimme eläinlääkärimme kanssa siihen että Iitun polvi leikataan pe 29.6.2012. Emännän kesäloma alkaa sopivasti samasta päivästä joten siitä eteenpäin kohotetaan kuntoa ja jumpataan jäseniä yhdessä Iitun kanssa! :)

8 kommenttia:

  1. Äh ja pyh!
    Vaan toisaalta, lohdutukseksi voin sanoa, että parempi se on leikata ja kunnolla laittaa kuntoon, niin toivottavasti ei sitten enää ikuna sen ihmeemmin vaivaa :)
    Hyvää juhannusta :D

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että Iitu pääsee leikkauksen myötä eroon sitkeästä vaivastaan!! Hyvää Juhannusta :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa juhannusta koko poppoollenne. Iitulle kuntouttavia tsemppauksia ja masille hyviä uima kelejä.

    VastaaPoista
  4. Leikkauspäivä senkun lähenee.. rapsutuksia Iitulle ja hyvin sujuvaa leikkausta ja kuntoutusta! Masille serkkupojalta myös rapsutuksia!

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä leikkaukseen ja sen jälkeiseen toipumiseen.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille tsempityksestä! :) ..olen lukenut netistä (..en tiedä onko hyvä vai paha..) sen tuhat tarinaa/artikkelia koirien polvileikkauksista että voisin pian itse tehdä sen...! ;) ...huomenaamulla 7:30 H-hetki!

    VastaaPoista
  7. Ihan paras tuo teidän poikain "passikuva" ja koko blogi :)

    VastaaPoista