Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

tiistai 15. toukokuuta 2012

Vuokatti

                       Lomaviikon verran taukoa yläkerran rakentamisesta sekä pihahommista!

                                             ..aika jättää tassunjäljet Vuokattiin! =)



Matka Vuokattiin taittui mukavasti kahdella varikkokäynnillä. Aikataulutus oli "yllättäen" suunniteltu niin että kannatusjoukot olivat valmiina Katinkullassa kun kiekko putosi jäähän Suomi - Kanada ottelussa. Pitkän ajomatkan jälkeen fanit olivat varsin leppoisia, niin ikävä kyllä oli Suomikin...


Ensimmäisenä lomapäivänä satoi räntää (!) ..joten ulkoilu jäi vähäisemmäksi..  No, harrastukset kelin mukaan - ratkaistiin mökin keilamestaruus ja sunnuntaina käytiin Kajaanissa äitienpäivä ajelulla.

                                                  
Maanantaina aurinko pilkisteli jo pilvien välistä ja päätimme lähteä Vuokatinvaaran UKK vaellusreitille. Masi sai tärkeän tehtävän kantaa mukanaan oman ja Iitun juomaveden (tosin makuvesi metsän puroista ja rapakoista tuntui maittavan paremmin..).

                 Reitti oli osin varsin vaativa jyrkkine nousuineen - myrskyjen kaatamat puut sekä osin vielä luminen polku toivat osaltaan haastetta kulkemiseen.


                                                                                                                                             
Nuotiopaikalla vaeltajia odotti ikävä yllätys - ei lainkaan kuivia puita! Onneksi isäntä esitteli sissitaitojaan ja onnistui sytyttämään nuotion. ...kuumille makkaroille olikin jo monta odottajaa...


                                   Vuokatinvaaran valloitus! Iitu, kukkulan rinsessa!
Vaaran valloitus vei voimat koko porukasta. Emäntä ja isäntä kävivät kylpylässä hoitamassa kipeytyneitä raajojaan - Masi luotti takkatulen lämpöhoitoon..


..vielä on monta päivää lomaa jäljellä ja aikaa tehdä tassunjälkiä Vuokattiin..

Terveiset Katinkullasta kaikille blogimme lukijoille!!! =)


1 kommentti:

  1. Upeat on lenkki maastot olleet. Taitaa Iitunkin jalka olla jo parempi, kun pääsee mukaan lenkille. Peukkuja tytön toipumiselle.

    VastaaPoista