Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Roturace 2017 / Hyvinkään vinttikoirarata 11.6.2017


Puolivallaton facebook ehdotukseni grosse joukkueesta roturace kisaan sai yllättävänkin hurjan suosion ja pikapikaa meillä olikin jo joukkue - ja toinenkin kasassa!
Nimikilpailun ja yleisöäänestyksen perusteella valittiin joukkueille kuvaavat (grosse porukka tuntee koiransa, voisi näin jälkikäteen todeta.. ;) ) nimet:

Team Maximus Jumitus (Iitu + Demo + Ansku + Manta )

ja

Team Grande Muulissimo (Domi + Karma + Spike + Tare)

..eli historian ensimmäiset grossejen RotuRace edustusjoukkueet olivat valmiina!!


Aamulla oli hienoa seurata kamujen saapumista kisapaikalle - on se vaan aina yhtä hieno näky kun tontilla on paljon grosseja! :)  Tokihan alkuun hiukan haukuttiin - etenkin muun rotuiset, mutta pian porukka rauhoittui odottamaan vuoroaan.


Ajatushan kisassa on se, että koira lähetetään kuvassa näkyvien ajanmittauslaitteiden välistä matkaan. Ohjaaja päättää lähettääkö koiran vieheen perään vai juokseeko koira maalissa odottavan sparraajan luokse. Ohjaaja voi tehdä koiran kanssa myös yhteisjuoksun (tarvittaessa houkuttelee, kantaa, työntää.. koiran maaliin..). Grosset käyttivät tänä vuonna kaikkia muita keinoja - paitsi vinttikoiraradalle ominaista viehettä.  :DJokaisessa joukkueessa on neljä kilpailijaa. Paras ja huonoin aika otetaan pois, eli keskiarvo ratkaisee palkintosijat. Kilpailussa palkittiin myös yksilösuorituksena nopein koira, tsempparipalkinto olisi luvassa muutoin erityisestä suorituksesta ja paras joukkuenimi palkitaan koko kisan osalta.

Näillä ohjeilla.. kohti lähtöaluetta!Ensimmäinen joukkue joutui ikävä kyllä koeponnistamaan myös ajanottolaitteiden toimivuuden ja uusinta juoksuun joutuivatkin Demo ja Ansku. Heti aamusta alkoi jo olla riittävästi lämpöä grosseille joten jännitimme vieläkö tassu nousee toiseenkin vetoon.. Hyvin jaksoitte!

Tätä kirjoittaessani ei ole vielä tuloksia saatavilla, mutta grosse joukkueiden nopeimmat vedot taisivat tällä kertaa mennä Domin, Demon ja Karman nimiin! Hienot juoksut!
Kaikki pääsivät maaliin! Jeeeeeee!!! ..ja meillä oli Taatusti Hauskaa!!!  :D

Katsokaan nyt vaikka näitä kuvia..

Elena oli kerinnyt napata myös muutaman videonpätkän.. Kiitos!!! :D 


Kun katsoo tätä ryhmäkuvaa, niin voisi luulla että pääsimme mitalisijoille.. ;) Ehei.. mutta päivän tavoite piti - pääasia on pitää hauskaa!

..ja samantien päätettiin että ensi vuonna uudestaan!

Tässäpä vielä bernhardilaisten tyylinäyte palkitusta joukkuepukeutumisesta.. Hmmmm.. mitäs me keksitään ensi vuonna...Olipa paikalla äärettömän söpö "kassikoirakin"..


...valmiina...paikalla..


Mauri saatiin vielä vara-hätä-apu koiraksi, jos jollekin tiimiläisistä olisi tullut vielä aamusella mutkia matkaan. Kiitos Sonja! <3


Jättien voittajajoukkueet: kultaa ja hopeaa tanskandogit, pronssia leonbergitNopein yksilösuoritus jäteillä:


Tsemppari palkinto parille joka taisi viihtyä radalla lähes minuutin..  ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti