Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Helsinki international dog show 24.5 ..and our little rascl..


Olin kerinnyt ilmoittaa Iitun muutama kuukausi sitten Helsingin Tuomarikartanon näyttelyyn ja viikonlopun lähestyessä kävin itseni kanssa pohdiskelua.. Raaskisinko olla muutaman tunnin vapaaehtoisesti pennusta erossa...entä jos tuodaaan mukanamme jokin paha pöpö näyttelyistä..ja..jos..ehkä...

Manta päätti asian puolestani. Neiti herätti minut sunnuntai aamuna jo ennen yhdenkään siivekkään kiekaisua. Siinä keritiin jo ennen aamupala aikaa siivota n. tuhat pissiä (melkoinen tyttö taikomaan pissilänttejä selkäni taakse / sivulle / nurkan taakse juuri kun olen laittamassa siivousvehkeitä kaappiin..), ulkoilla ja leikkiä niin että neiti veteli sikeitä jo aamupäivästä. Tuumasin Iitulle että me taidammekin tästä joutaa pistäytymään Helsingissä ja näin jätimme rinsessa Ruususen kepon hoivaan.

Tampereen kupeesta startatessa aurinko paistoi ja täsmäsääkin lupaili pilvenhattaraa auringolla terästettynä. Niinpä niin.. varikkokäynti huoltoasemalla ja kuormaan lisättiin pari sadeviittaa. Tässä vaiheessa suunnitelma kuinka köyttäisin viitan Iitun päälle oli vielä hiukan epäselvä..

Onneksi suunnitelmaa ei tarvinnut jalostaa sen pidämmälle ja selvisimme lyhyen käyntimme ajan kuivina. Kehän odotusaika humpsahti hetkessä (..tosin en ole varmaankaan koskaan tullut paikallekaan Vain ~ 40 min aiemmin...) kamujen kera! :)

..ja mainiostihan se Iitu pärjäsi!

Judge: Eisner Uschi, Republik Österreich
Nice and feminine head. Good earset. Correct dewlap. Straight back. Good chest, angulations and bones. Moves well. Correct undercoat. Friendly.
excellent, CQ, CACIB, Best female 1, BOS
Onnittelut myös ROP Rokille ja kaikille muillekin tuloksiinsa tyytyväisille! :)

...yllä olevan kuvan ulkopuolelta kerrottua..
Kepo pitelee kiemurtelevaa ja erinomaista rodeo härkää muistuttavaa pikku tirriäistä..
..ja kun kuvaus sessio on Iitun kanssa ohi..

..perhaps one day is yours turn.. ;) 

Xixi "Manta" 12 weeks


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogiarkisto