Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kepon depyytti / Match Show 8.12.2013


Tunnistan riskit jotka liittyvät tähän juttuun.. mutta sana on nyt kepon..! 

In Nordic Winner Quilissbeth and Kassiopeia are at the same time on the ring. So I need a handler for the Kassiopeia. Well... I have one potential handler very close to me.. May I introduce our second handler.... and his first debut in the ring (and on the blog)! 


Mätsärit Ylöjärvellä,,, Not a total failure!

No niin, nyt se pelätty päivä sitten koitti. Eli Keposta leivottiin händleriä. Tätä päivää olen vältellyt lukuisilla tekosyillä, mutta nyt ei auttanut se kuuluisa harmaa salvakaan,, ei muuta, ku kepo kehiin!
Sparraus kehään oli alkanut jo viikkoja sitten, kun päähändleri oli hätäpäissään ilmoittanut molemmat grossemme hesan näyttelyyn ja täydellisen suunnittelun pilasi tuomarimuutos, eli grossemme ovat yhtäaikaa eri kehissä. Jessus,,,tästä ei ollut helppo puhua itseään kuiville.

No näyttelytermistö kepolle oli tuttua kuin Turhapurolle tennistermit. Matka mätsäreihin vielä kerrattiin strategiaa,, tai siis kuuntelin sujuvasti. Olimme näyttelypaikalla hyvissä ajoin,, (siis yleensä olemme ensimmäisenä)

niin siis reenimielessä olimme liikkeellä ja koirista nappasimme matkaan Cavan. Iitu jätettiin potemaan kotiin naistenjuttuja. Cavalle näyttelyt ovat kuin lapsille karkkikauppa. Paljon katsottavaa ja herkkuja saa napaansa jatkuvasti.


And now i would like to introduce Kassiopeia and her new
 handler ( who is a little nervous, because it was handlers first
appearance)


Ensimmäinen loikka kehiin meni ihan jees. Tuomarikin tervehti koirakkoa ja kommentoi, että on tosi kiva nähdä isoja sveitisiläisiä kehässä. Kysyi myös että onko Cava jo ollut näyttelyissä. Nyökkäilin ja vakuutin hänet, että kokeneita ollaan,,, Cava toimi todella hyvin ja händlerikin osasi pois kehästä ilman kaatumista/ ei hukannut koiraa/ haukkunut tuomaria,, joten ihan kelpo eka erä.










Palautetakin saimme kehästä palattuamme ja eräs kokenut Bernie händleri kommentoi, että "todella kehityskelpoinen yksilö" ja hitaana hämäläisenä tajusin vasta kotvan kuluttua, että hän ei puhunutkaan Cavasta!!
No oikeesti sai ihan hyviä vinkkejä jatkokehään, eli leuka vaan pystyyn ja kohti seuraavaa koitosta.

Ja seuraavaksi sinisten jatkokehään ja itsellä oli paljon varmempi fiilis ja kehäkin sujui ihan hyvin. Cava on kyllä aika helppo käsiteltävä,, kylkimyyryä tai kuperkeikkoja emme tehneet. Tuomarikin tuli vielä kehän jälkeen jutulle. Eniten päänvaivaa sennenkoirien tuntijalle oli aiheuttanut "händleri", mutta vakio händlerin nähdessään alkoi palaset loksahtelemaan kohdalleen. Tuomari oli meille tuttu kesän lammaspaimennus päivältä.

Deep shit,, deep shit! Why that other dog is facing to the other direction and what
am I supposed to do next?? If i play dead,, will it solve this problem?

Okay,, we are getting better and better! Stay,,,,,Stay,,,,dont loose it now!



No jatkoon emme päässeet, mutta tämän päivän tavoite saavutettu,, eli ehjänä kotiin!

Päivän mittaan olen yhä vakuuttuneempi, että funtsaamaani PELASTAKAA KEPOT RY- yhdistys tullaan perustamaan Helsingin reissun aikana.

Well,, It was not oa total failure!

2 kommenttia:

  1. Loisto Kepo! Toivottavasti kuulet korvissasi nämä jääkiekkohalleista tutut kohahdukset ja kannustukset. :-)
    Kylmä totuus on, että Kepojen (lue miesten) näyttämät koirat pärjäävät muita paremmin. :-)
    Blogissa myös kelpo kepo kynäilyä. ;-)

    VastaaPoista
  2. JES!! Varokaa vaan, "vakihändlerit"! Täältä kun me kaikki kepot noustaan ja lähdetään ja.. ja ... no kai me jotain keksitään.. vai..?? Anyway, well done, bro!!

    VastaaPoista

Blogiarkisto