Oma kuva
Tässä blogissa mennään isosveitsinpaimenkoira Iitun ja Mantan sekä amerikanstaffordshirenterrieri Masin tassunjäljillä..

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Hyvää joulua ja Onnea vuodelle 2013!!!



Huomenna on jouluaatto ja pian sen jälkeen vaihtuu vuosikin... Jouluvalmistelut alkavat olla hyvällä mallilla - kinkku kypsyy uunissa, isäntä pesee vielä saunaa, koirat on hyvin ulkoilutettu ja enää niiden lahjat paketoimatta... joten nyt on hyvää aikaa miettiä hetki kulunutta vuotta..

Kylläpäs se olikin vuosi! ...Iitun terveyden kanssa ollaan menty sellaista tunteiden vuoristorataa että usein on tuntunut että possujunakin riittäisi välillä.. Onneksi vuosi näyttäisi kuitenkin päättyvän onnellisesti - hymyilin tänään kun katselin tuon hyväntahtoisen koheltajan menoa talvisessa metsässä..koikkaloikkaa hangessa...välillä pysähdytään kuuntelemaan mitä asiaa variksella on..ja matka jatkuu...

Masin vuosi on ollut tasaisempi - jos tuo adjektiivi nyt ylipäätänsä Masiin edes sopii... Tärkeintä on että välillä poika pääsee vetämään täysillä! ...olipa se sitten kiihdytystä halon/pallon/tms. (ei mielellään mitään elävää..) perään, uintia... väsynyt koira on onnellinen koira.. Vuodet eivät näytä tämän muskelimiehen vauhtia hidastavan..

Emännän yksi haaveista on toteutumassa ja odotamme alkuvuodesta vahvistusta kennelnimestä..

..ja kun aika on oikea...laumammekin täydentynee..

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon ja sen jälkeen luottavaisesti kohta uutta vuotta!!! :)

LÄMMINHENKISTÄ JOULUN AIKAA JA ONNELLISTA UUTTA WUOTTA 2013 !!!!!




 ...metsästä joulurauhaa...













..ja rauhalliselta metsälenkiltä..halon hakuun hangesta...













Löytyi!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti